Storing Microsoft 365 Clouddiensten


Sinds vanochtend 08:10 is de clouddienst van Microsoft 365 getroffen door een storing, waarbij er wereldwijd meldingen binnenkomen van het niet goed functioneren van de webapplicaties van Word, Excel, Outlook, etc.

Op dit moment is Microsoft de oorzaak aan het onderzoeken en wordt aan een oplossing gewerkt. Momenteel is nog niet bekend hoe lang de storing zal duren, maar via de statuspagina van Microsoft en onze Support Desk zullen wij jullie op de hoogte houden.

Sinds 14:00 is de storing opgelost bij de meeste gebruiken, doordat Microsoft een wijziging in de Azure omgevingen heeft teruggedraaid. Onderzoek moet nog uitwijzen of een wijziging in de netwerkomgeving van Microsoft de oorzaak is geweest.

Tagnet BV

Tagnet is een ervaren IT dienstverlener met ruim 20 jaar ervaring in de omgeving van Amsterdam. Onze klanten zijn variërend van kleine tot (middel)grote ondernemingen, actief in diverse branches. Wij zijn sterk in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van IT omgevingen, zowel online in de cloud als on-premises.

Wij zijn trotse partners van

Heb je een vraag?