Skip to main content
  • IT-Support hulp op afstand

    IT-support op afstand vanuit Amsterdam.

    Geen gedoe, wij zijn er om jou te helpen.

Met de IT-support van onze experts in Amsterdam, is jouw ICT-probleem op afstand snel opgelost. Onze IT-specialisten kunnen via deze pagina jouw computer overnemen. Zo bieden we je ondersteuning en (vaak) de juiste oplossing voor jouw IT problemen. Handig toch?

Goede IT-support krijg je bij ons bedrijf in Amsterdam

Ons ICT-bedrijf in Amsterdam heeft biedt je IT-support waar je altijd bij terechtkunt.  Het maakt niet uit of het probleem in de clouddiensten zit of dat het te maken heeft met het netwerk. Onze experts zoeken het tot op de bodem uit. Wij adviseren jou wat je het best doet op het gebied van netwerkbeheer, zodat je altijd van snel internet profiteert. We helpen je daarnaast met de communicatie van systemen. Wij kunnen bijvoorbeeld VoIP- telefonie installeren. Hiermee zijn jouw medewerkers altijd en overal goed bereikbaar als ze aan het werk zijn. Daarom zijn wij hét IT-bedrijf in Amsterdam.


Neem contact met ons op bij storingen

Wij doen ons best om storingen zo goed mogelijk te voorkomen en zo snel mogelijk op te lossen. Daarom zijn wij de beste IT-support in regio Amsterdam. Staan er geen storingen vermeld, maar heb je toch last van problemen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 722 06 50, of een e-mail te sturen naar info@tagnet.nl. Is het een minder dringend probleem? Dan is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Onze experts van Tagnet helpen je verder en zorgen ervoor dat het probleem verholpen wordt.