Skip to main content
  • Systeembeheer

    Systeembeheer.

    100% beheer en monitoring van jouw systemen.

Zorgeloos aan het werk.

Een goede werking van de IT-infrastructuur van iedere onderneming is van vitaal belang bij de dagelijkse gang van zaken. Onderdeel van deze infrastructuur zijn de laptops en werkstations waarop jouw werknemers aan het werk zijn en het is daarom belangrijk dat deze goed beheerd en onderhouden worden.

Tagnet is specialist in systeembeheer, waarbij wij geen onderscheid maken in Apple of Microsoft devices. Met onze krachtige IT tooling kunnen we snel en efficiënt nieuwe apparaten uitrollen binnen jouw IT omgeving en onze ervaren Support Desk staat altijd klaar voor jou en je collega’s om problemen snel en adequaat te verhelpen.

Naast het beheren van IT systemen, levert Tagnet ook computerhardware, zoals laptops, desktops en randapparatuur van merken als Hewlett-Packard, Microsoft, Lenovo, Logitech en veel meer. De uitrol van hardware wordt zo veel mogelijk gestandaardiseerd, zodat de uitrol van nieuwe hardware uitermate snel gebeurd.

Systeembeheer.

  • Fully managed
  • Pro-actieve monitoring
  • Support Desk
  • Flexibele opties

Pro-actieve monitoring met Datto

Pro-actieve monitoring met Datto.

Tagnet maakt gebruik van de beste monitoringtools in de industrie, waaronder Datto RMM voor het monitoren van werkstations, zoals dekstops en laptops. Datto monitort realtime de systemen die wij in beheer hebben en geven uitgebreide rapportages over de status van ieder apparaat dat opgenomen is in de software.

Met Datto RMM beschikken wij over een krachtige en veelzijdige tool om jou als klant zorgeloos te laten ondernemen.


Altijd advies op maat voor jou

Altijd advies op maat voor jou.

Tagnet geeft altijd het best mogelijke advies voor jouw onderneming bij het inrichten, beheren en migreren van jouw IT omgeving. Wij kunnen zowel bestaande omgevingen in beheer nemen of wij richten jouw IT infrastructuur vanaf een nulpunt in, waarbij onze ervaren IT-architecten altijd kijken naar jouw unieke, individuele situatie.


Wil je meer informatie over Systeembeheer?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Systeembeheer
Alexander Versluis

Vul jouw gegevens in en Alexander neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.