Skip to main content
  • Cloud-Diensten

    Cloud-Diensten.

    Public, Private en Hybride Cloud-oplossingen.

Cloud-oplossingen op maat voor jouw onderneming.

Hoe belangrijk is het voor jouw onderneming om ten aller tijden en op elke plek toegang te krijgen tot jouw bedrijfsdata? Jouw werknemers werken vanuit huis of kantoor en in sommige gevallen zijn ze onderweg in de trein of auto. Cloud-oplossingen van Tagnet zijn hierdoor de ideale oplossing om flexibel en veilig te kunnen werken vanaf een willekeurige werkplek.

Beveiliging van onze cloud-oplossingen is hierbij een integraal onderdeel van onze clouddiensten, zodat jouw bedrijfsdata veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor Multi-Factor Authenticatie (MFA) en uitgebreide backup mogelijkheden van e-mail en data.

Afhankelijk van jouw wensen en eisen zorgt Tagnet ervoor dat data opgeslagen wordt in Nederland via onze Private Cloud of als je daar geen belang bij hebt, kan je kiezen voor de Public Cloud. Daarnaast bieden wij hybride oplossingen aan, zodat je gebruik kan maken van zowel de Public- als Private Cloud.

Cloud-Diensten.

  • Flexibele oplossingen
  • Kosteneffectief
  • Veilig en betrouwbaar
  • Dataopslag in Nederland
  • Supportdesk

Microsoft 365

Microsoft 365.

Eén van de meest bekende producten die gebruik maakt van de Public Cloud is Microsoft 365, waardoor jouw onderneming over krachtige applicaties en diensten beschikt, zoals Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Daarnaast biedt Microsoft 365 krachtige en flexibele E-mail mogelijkheden voor jouw bedrijf, volledig afgestemd op jouw situatie. Zowel op kantoor als onderweg is Microsoft 365 een uitermate belangrijke dienst die jou in staat stelt om jouw klanten optimaal te bedienen.


Hosted Exchange

Hosted Exchange.

Om jouw E-mail omgeving optimaal te beheren biedt Tagnet Hosted Exchange in ons datacenter aan, die wij volledig in eigen beheer hebben. De voordelen van Hosted Exchange zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en controle over waar jouw bedrijfsdata opgeslagen wordt. Een belangrijk aspect is dat wij Hosted Exchange ook als hybride oplossing kunnen inrichten, zodat je de voordelen van Public en Private Cloud optimaal kan benutten.


Flex Werkplek

Flex Werkplek.

Het huidige IT landschap heeft vaak als eis dat jouw werknemers flexibel kunnen werken, ongeacht waar zij op dat moment zijn. Dit kan betekenen dat jouw werknemers vanuit huis moeten kunnen werken, waardoor jij als werkgever voor extra uitdagingen komt te staan; is mijn data veilig? Hebben mijn werknemers hun PC goed beschermd? Wie ziet mijn bedrijfsdata? Als antwoord op deze vragen biedt Tagnet Flex Werkplek aan, zodat jouw werknemers altijd in jouw bedrijfsomgeving in kunnen loggen, zonder gebruik te maken van hun lokale computeromgeving. Dit is wel zo veilig en betrouwbaar.


Jouw eigen Private Cloud

Jouw eigen Private Cloud.

Terwijl de Public Cloud openbaar beschikbaar is voor iedereen en een groter risico voor aanvallen van buitenaf heeft, biedt de Private Cloud alle voordelen van de Public Cloud met extra beveiliging van jouw data. De Private Cloud is alleen toegankelijk voor jou en jouw werknemers en toegang is alleen mogelijk wanneer de juiste login gegevens verstrekt worden. Daarnaast is jouw data veilig opgeslagen in ons datacenter in Haarlem, zodat je privacy gevoelige data kan waarborgen onder de Europese richtlijnen en wetgeving.Wil je meer informatie over Cloud-Diensten?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Cloud-Diensten
Alexander Versluis

Vul jouw gegevens in en Alexander neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.