Skip to main content
  • VoIP

    VoIP.

    Veelzijdige VoIP-oplossingen voor het MKB.

Flexibel bellen en gebeld worden met VoIP-telefonie.

Bereikbaarheid is een belangrijke eigenschap van elke onderneming en hierin biedt VoIP een zeer flexibele, krachtige en functionele oplossing. Doordat iedere VoIP oplossing die door Tagnet geboden wordt zeer schaalbaar is, krijgt jouw onderneming uitstekende tooling voor inkomend en uitgaand belverkeer. Het grote voordeel van VoIP is dat dit via de bestaande internetverbinding gerealiseerd wordt, waardoor er geen extra kosten zijn van een (of meerdere) telefoonlijn(en).

Jouw werknemers kunnen zowel thuis, onderweg of op kantoor gebeld worden op het kantoornummer en intern doorschakelen gaat zeer eenvoudig. Onze VoIP diensten beschikken tevens over mobiele apps die geïnstalleerd kunnen worden op de mobiele telefoons, waardoor alle mogelijkheden van VoIP telefonie binnen handbereik zijn, ongeacht de locatie. Naast de reguliere netnummers kan Tagnet tevens 0800, 0900 en meer koppelen aan de VoIP centrale, waardoor je beschikt over toepasselijke telefoonnummers die, indien nodig, doorgeschakeld kunnen worden naar de juiste afdelingen.

De mogelijkheden van onze VoIP-oplossingen zijn eindeloos en volledig naar de wensen en eisen van jouw onderneming in te richten.

VoIP.

  • Overal en altijd bereikbaar
  • Lage kosten
  • Flexibel
  • Mobiele app
  • Internationaal

Desktop applicatie

Desktop applicatie.

Naast het gebruik van een vaste telefoon op het bureau van jouw werknemers is het ook mogelijk om gebruik te maken van desktop of mobiele applicaties, waardoor de telefonie volledig via de computer, laptop of mobiele telefoon gaat. In combinatie met een headset heeft jouw werknemer een comfortabele manier van communiceren met de klanten van jouw onderneming.


Telefoniekosten onder controle

Telefoniekosten onder controle.

Bedrijfskosten moeten altijd inzichtelijk zijn en de kosten van telefonie zijn daar geen uitzondering op. Met onze schaalbare VoIP oplossingen heb je volledige controle en inzage over de maandelijkse belkosten, zowel nationaal, internationaal of de kosten naar mobiele nummers. Afhankelijk van jouw wensen en eisen is zelfs hardware, zoals vaste telefoons niet eens noodzakelijk om toch de voordelen van VoIP-telefonie te kunnen benutten.


Wil je meer informatie over VoIP?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

VoIP
Jeroen van der Aar

Vul jouw gegevens in en Jeroen neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.