Skip to main content
  • Netwerkbeheer

    Netwerkbeheer.

    Beveiliging van jouw netwerk staat voorop.

Jouw bedrijfsnetwerk optimaal ingericht.

Het bedrijfsnetwerk en daarbij de IT infrastructuur van jouw onderneming is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Jij en jouw werknemers moeten altijd en overal toegang kunnen krijgen tot belangrijke bronnen en hierbij is de inrichting van het netwerk een belangrijk onderdeel van het proces.

Voor Tagnet is het beheren van complexe netwerken dagelijkse kost en met meer dan 20 jaar ervaring weten wij de optimale structuur en inrichting van bedrijfsnetwerken in te richten. Ons netwerkbeheer onderscheidt zich in advies, architectuur en oplevering, exact volgens de wensen en eisen van jouw bedrijf. Door middel van onze krachtige tooling kunnen wij pro-actief monitoren en problemen oplossen, voordat ze daadwerkelijk problemen worden.

Tagnet levert best-in-class netwerkapparatuur, zoals Fortinet firewalls en UniFi WiFi apparatuur en switches. Daarnaast nemen wij zonder problemen bestaande netwerken over en nemen deze in beheer, ongeacht de gebruikte hardware.

Netwerkbeheer.

  • Flexibele oplossingen
  • Pro-actieve monitoring
  • Support Desk
  • Fully managed
  • Hoge beveiliging

Pro-actieve monitoring

Pro-actieve monitoring.

Zodra wij jouw bedrijfsnetwerk in beheer nemen, monitoren wij realtime al het verkeer dat door jouw netwerk heen gaat. Wij maken gebruiken van de beste soft- en hardware om onze monitoring optimaal te krijgen voor jouw bedrijf en kunnen hierdoor pro-actief handelen in het geval van incidenten.


Een optimaal netwerk voor jouw onderneming

Een optimaal netwerk voor jouw onderneming.

Het bedrijfsnetwerk regelt de communicatie tussen alle apparaten. Desktops, laptops, telecom-apparatuur, camera’s en printers staan allemaal in contact met elkaar. Onze netwerkbeheerders zorgen voor een goed ontwerp en onderhouden dit vervolgens proactief. Zo zijn gebruikers altijd verzekerd van maximale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Wij kunnen netwerken opbouwen vanaf het nulpunt, zoals bijvoorbeeld na een verhuizing. Maar wij pakken ook bestaande netwerken aan. Met onze slimme netwerkoplossingen richten we ze efficiënter en duurzamer in zodat alle apparaten naadloos met elkaar kunnen samenwerken.


Wil je meer informatie over Netwerkbeheer?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Netwerkbeheer
Alexander Versluis

Vul jouw gegevens in en Alexander neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.