Skip to main content
  • Cloud diensten voor het MKB

    ICT-diensten in regio Amsterdam

  • Originele ICT-oplossingen
  • Hulp op afstand
  • Veilig op het web

Tagnet, dé ICT-dienstverlener, biedt verschillende ICT-diensten aan voor bedrijven in en rondom Amsterdam. Wij hebben ervaren vakmensen in huis die ervoor zorgen dat alle systemen binnen uw bedrijf goed aangesloten worden en werken. De systemen communiceren met elkaar waar nodig, waardoor de systemen beter en soepeler werken. Door deze diensten is ons bedrijf de ICT-dienstverlener in regio Amsterdam.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op!

Verschillende ICT-diensten binnen Amsterdam

Tagnet biedt ICT-diensten aan voor bedrijven in Amsterdam. Een van de diensten die onder de ICT-dienstverlening binnen Amsterdam vallen is de aanleg en het onderhoud van een systeembeheer. Onder dit systeem valt alle hardware, zoals de servers. Voor al de software is er een goede internetverbinding nodig. Dit valt dan weer onder netwerkbeheer, maar ook dit onderdeel hebben onze experts onder de knie en lossen ze zonder problemen voor u op. Een deel van de problemen in een systeem wordt plaatselijk opgelost. Onze experts voeren  ICT kennisoplossingen door. We komen bij u op locatie langs en bekijken plaatselijk wat er aan de hand is. Een andere manier van ICT-dienstverlening die wij in Amsterdam aanbieden, is de IT-support op afstand. U zendt ons een IT-ticket waarbij onze experts met u op uw scherm mee kunnen kijken, zodat ze bepalen wat er aan de hand is. Daarom is ons bedrijf dé ICT-dienstverlener van regio Amsterdam. De diensten worden in Amsterdam gezien als ICT-dienstverlening.

Plan een afspraak in voor ICT-dienstverlening voor uw bedrijf in Amsterdam

Tagnet geeft u natuurlijk graag eerst goed advies; dat hoort bij onze service. Wilt u ICT-dienstverlening krijgen voor de verschillende ICT-diensten door ons bedrijf in regio Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via info@tagnet.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 722 06 51. Laat de problemen in uw systeem oplossen door dé ICT-dienstverlener van regio Amsterdam.

Microsoft 365 in de Public Cloud