Skip to main content
  • IT hardware leasen

    Hardware leasen voor het MKB

  • Flexibele financiering
  • Operational lease
  • Financial lease

Tagnet biedt flexibele hardware lease opties voor het MKB in Amsterdam en omstreken. Ons bedrijf heeft ervaren professionals in huis die graag hun kennis en ervaring met u delen. Plan nu een afspraak met ons in en wij zorgen ervoor dat een van onze professionals bij u op locatie langskomt. Er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden die financial of operational lease voor jouw onderneming bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op!

Wij bieden hardware lease opties tegen gunstige voorwaarden

Ons ICT-bedrijf biedt de mogelijkheid om zowel hardware te leasen, maar ook bijvoorbeeld de installatiewerkzaamheden mee te nemen in een leasevorm. Onze account managers komen graag bij je langs om te kijken welke vorm van hardwareleasing voor jou ideaal zijn. Samen met onze partner DLL bieden wij flexibele hardware leasevormen aan. Nadat wij hebben gekeken naar welke hardware er gefinancieerd moet worden, bekijken we ook of de installatiewerkzaamheden meegenomen moeten worden in het leasecontract. Zo houdt je je liquiditeit intact en kan jij in jouw bedrijf investeren, zondat dat de IT-kosten een hoge éénmalige investering worden.

Neem nu contact met ons op

Tagnet geeft jou natuurlijk graag eerst goed advies; dat hoort bij onze service. Kom meer te weten over ons IT-bedrijf en ontdek welke verschillende clouddiensten wij jou allemaal te bieden hebben vanuit ons bedrijf in Amsterdam. Wil je contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar info@tagnet.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 722 06 51.

Microsoft 365 in de Public Cloud